Kwaliteitsvolle badkamers voor een prijsje

Category: Editie 92

Wie op zoek is naar een nieuwe badkamer, merkt al snel
dat het aanbod enorm is: verschillende stijlen, materialen, afwerkingen, kleuren … Je laat je daarom het best adviseren door echte badkamerexperten. Badkamerspecialist X2O heeft het breedste assortiment in België: van cottagestijl in robuuste eik tot strak design met witte lak, en dat voor elk budget. Als marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt, zet X2O een aantal badkamertrends op een rijtje.
 
Strak badkamerdesign
X2O zet voortdurend in op productvernieuwing en speelt snel in op veranderende trends op de badkamermarkt. Zo stelden ze vast dat de vraag naar strak badkamerdesign groeide. Daarom werken ze sinds kort voor de wastafeltabletten en baden met Solid Surface, een duurzaam composietmateriaal met een strakke look zonder overgangen of naden. De Balmani-Mitra-lakmeubelcollectie, die al immens populair was, werd uitgebreid met een nog strakkere versie met enkele lade, de Balmani Mitra Inferia.
 
Badkamers in cottagestijl
Ook het andere uiterste, de badkamer in cottagestijl, vindt meer en meer bijval. Daarom introduceerde X2O vorig jaar de landelijke House of Ascottmeubel-collecties Montreux, Versailles, Avignon, en Louvre, met bijpassende baden, kraanwerk en accessoires, uiteraard in dezelfde typische Engelse stijl.
 
Kwaliteitsvolle badkamers voor een prijsje
Een duurzame badkamer, met kwaliteitsvolle materialen, hoeft niet duur te zijn. Het mid-segment wordt dan ook steeds populairder. X2O breidde onlangs de betaalbare Storke-collectie uit. In die collectie zijn er nu ook meer combinatiemogelijkheden: naast een tablet in houtmotief of composiet, kan je ook kiezen voor porselein, graniet of blauwsteen.
 
X2O hecht veel belang aan de prijs-kwaliteitverhouding.
Vind je elders een product met dezelfde look & feel en van dezelfde kwaliteit, dan kan je er zeker van zijn dat het bij X2O goedkoper is. Vind je elders een gelijkaardig product aan een lagere prijs, dan zal bij X2O de kwaliteit zeker beter zijn.
 
Inloopdouches à la carte
De laatste jaren zijn inloopdouches aan een echte opmars bezig. Het Balmani Modular Showersystem biedt hierop een antwoord. De collectie bestaat uit 16 glasmotieven die je kan combineren met verschillende profielen, douchebakken en zelfs deuren. Daarnaast is er een enorme keuze aan regendouches met meng- of thermostatische kranen.
 
100% klanttevredenheid
X2O gaat voor 100% klanttevredenheid. De klant komt binnen met zijn ‘badkamerverhaal’ (de gewenste look & feel binnen een bepaald budget) en de professionele adviseurs, verspreid over 18 Belgische vestigingen en 3 vestigingen in Nederland (met verdere expansieplannen), zorgen voor de match met het X2O-assortiment. X2O werkt niet via installateurs. Alle afspraken verlopen rechtstreeks met de klant.
 
100% servicegericht
Eens je keuze gemaakt is, kan de badkamer door de ruime voorraad van X2O heel snel geleverd worden. Klanten die de badkamer niet meteen kunnen installeren, kunnen die tot 6 maanden na aankoop gratis stockeren.
 
X2O onderscheidt zich ook van andere badkamerleveranciers door de ruime garantie van 8 jaar en de uitgebreide dienst
na verkoop. Zelfs jaren na aankoop kan je bij hen terecht met je vragen. Ze krijgen dan ook regelmatig spontane berichten van klanten om hen te bedanken voor de snelle service en
uitzonderlijke dienst na verkoop.
 
De showrooms van X2O zijn open van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u, donderdag koopavond tot 20u.
 
www.x2o.be